پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

آصفری: آمریکا باید اعتماد ایران را جلب کند

نایب رئیس سابق کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس، تاکید کرد: امیدوار هستیم که آمریکایی ها طوری روند مذاکرات را دنبال کنند که مابتوانیم مراحل بعدی مذاکرات را در خود ایران یا آمریکا به شکل رو در رو برگزار کنیم به شرطی که آمریکایی ها بتوانند اعتماد ایران را جلب کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 20
کد خبر: ۲۷۶۰۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدحسن آصفری  با اشاره به چشم انداز مذاکرات ایران و آمریکا، بیان کرد: آمریکایی ها به خوبی می دانند که ایران چند مرحله با آنان وارد مذاکره شده است. اما ایران همواره شاهد دبه کردن طرف مقابل در مذاکرات بوده است. آمریکایی ها همواره روند مذاکرات را به سمت و سویی برده اند که ادامه مذاکره موثر نبوده است. جمهوری اسلامی مشکلی در خصوص مذاکره با آمریکایی ها ندارد. زمانی که عده ای نزد حضرت امام (ره) رفتند و درخواست داشتند که سفارت آمریکا را در اختیار یک وزارتخانه بگذارد، ایشان فرمودند که قرار نیست  که تا آخر دنیا با آمریکایی ها قطع رابطه داشته باشیم.

جریانی در آمریکا از قطع رابطه با ایران سود می برند

وی در ادامه اظهار کرد: ایران تنها رژیم صهیونیستی را یک دولت نامشروع می داند. جمهوری اسلامی ترسی از مذاکره با آمریکایی ها ندارد. ایران علاقه مند است که با همه دنیا رابطه داشته باشد. در آمریکا نیز افراد خوب و بد پیدا می شود. جریانی در داخل آمریکا حضور دارند که حامی رژیم صهیونیستی بوده و علاقه ندارند که رابطه ایران با آمریکا شکل بگیرد. در داخل ایران نیز افرادی هستند  که مایل به برقراری ارتباط بین ایران و آمریکا نیستند. گروهی منافع شخصی دارند و گروهی نیز به خاطر بی اعتمادی به آمریکااین نگاه را دارند.

ایران واهمه ای از ارتباط با آمریکایی ها ندارد

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: ایران ترس و واهمه ای از ارتباط با آمریکایی ها ندارد و حتی از مذاکرات استقبال نیز می کند. به شرطی که مذاکره باشد، نه تهدید. آمریکا به خوبی باید فهمیده باشد که ایران حاضر نیست از سر تهدید دست از خواسته های خود بردارد.  ایران انرژی  هسته ای را برای تامین سوخت نیروگاه می خواهد. ایران به دنبال استفاده از انرژی هسته ای در حوزه های کشاورزی و دارویی است. غیر از این قرار نیست استفاده ای از انرژی هسته ای داشته باشیم.

جمهوری اسلامی هیچ گاه به دنبال ساخت سلاح هسته ای نمی رود

وی در ادامه تاکید کرد: حتی اگر این مذاکرات به نتیجه نیز نرسد، جمهوری اسلامی هیچ گاه به دنبال ساخت بمب اتم نخواهد رفت. توانایی نیروهای مسلح ایران به قدری بالا است که پاسخگوی هرگونه تهدیدی است. امیدوار هستیم که آمریکایی ها طوری روند مذاکرات را دنبال کنند که مابتوانیم مراحل بعدی مذاکرات را در خود ایران یا آمریکا به شکل رو در رو برگزار کنیم. زمانی که آنان اعتماد ما را جلب کنند ما این آمادگی را داریم که با آمریکایی ها به شکل رو در رو گفت وگو کنیم. به شرطی که این دیوار بی اعتماد شکسته شود.

ایران آماده مذاکره رو در رو در خاک آمریکا است به شرطی که...

وی افزود: علت اینکه مذاکرات با آمریکا به شکل مستقیم شروع نشد، گلایه و ناراحتی ایران از رفتار آمریکایی ها و بدعهدی های آنان بود. اگر آمریکایی ها بدعهدی های خود را کنار بگذارند و به تعهدات خود  عمل کنند، ایران ترسی از مذاکره با آمریکا در خود تهران یا آمریکا نیز ندارد. امروز کسانی در آمریکا از قطع رابطه ایران با آمریکا سوءاستفاده می کنند همچنین کسانی در ایران و کشورهای منطقه از این قطع رابطه ایران با آمریکا سو استفاده می کنند. امروز بازار اقتصادی که در ایران وجود دارد  بسیار ارزشمند است. به نفع آمریکایی ها است که این مذاکره و رابطه صورت بگیرد. امیدوار هستیم که آمریکایی ها این دور از مذاکرات را به سمت انحراف نکشانند.

رسانه ها از سیاه نمایی دوری کنند

آصفری در ادامه خاطر نشان کرد: آمریکایی ها به جای دنبال کردن منافع اسرائیلی ها باید منافع خود مردم آمریکا را دنبال کنند. رسانه ها نیز به جای  سیاه نمایی باید واقعیت ها را بنویسند. اینکه مردم  را امیدوار کرده و یک روزنه بسیار منور و روشنی برای مردم ترسیم کنند که با مذاکره با آمریکا همه مشکلات حل می شود، اما بعد چنین اتفاقی رخ ندهد، این بی اعتمادی در بین مردم ایجاد می کند. رسانه ها باید واقعیت ها را بنویسند. آمریکا آخر دنیا نیست که اگر ما با آنها ارتباط پیدا نکردیم دلار به 200 هزار تومان برسد.

وی با بیان اینکه رسانه پل ارتباطی بین مردم و مسئولان هستند، تصریح کرد: رسانه‌ها نباید اجازه دهند که مردم به رسانه ها بی اعتماد شوند. به جای مسابقه گذاشتن برای انتشار خبر اول، باید واقعیت ها را منتشر کنند. رسانه ها باید به پیشرفت روند مذاکرات کمک کنند، نه اینکه تحلیل هایی داشته باشند که به نوعی مانع تراشی در روند مذاکرات به شمار می رود. ما از رسانه ها خارجی توقع نداریم، اما رسانه‌های داخلی باید طوری قلم بزنند که منجر به بی اعتمادی در جامعه نشود. آمریکا یک کشور توانمند است. رابطه ما با آمریکا می‌تواند خیلی مسائل را حل کند، اما اینگونه نیست که همه مسائل اقتصادی کشور را به رابطه با آمریکا گره بزنیم./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار